Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusselbitarna?

Det är inte alltid man förstå
Det är inte alltid man ser
Det måste ta ett tag innan man fattar
hela poängen med vad som är meningen med allt
runt omkring en
och i en

Att känna att man börjar få i ordning
på de där pusselbitarna
som varenda lmänniska i denna stora och läskiga värld snackar om
när man frågar dem vad meningen med livet är

Jag förstå
Jag ser
men hela vägen kommer jag inte fram ändå
aldrig
någonsin
förenss jag ligger där i sängen på mina sista dagar
om även då frågor jag kommer ha




Fri vers av Nerine
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-24 23:06



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Nerine
Nerine