Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
regular inspirerte


Transformerat





...en vän till
mig har en
bror som har

en hund från
Sachsen och han
har alltid varit

extremt förtjust i
att klippa, vännen...
ja, inte hunden




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-21 01:01



Bookmark and Share


  madigan
Inte hunden då!
2008-09-21

  madigan
Är han månne frisör?
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP