Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beklä mig med din sömn

 

 

 

beslöjad av längtan till dig

vandrade jag drömskt och

följde spåren mot landet

som var du

 

aldrig vaknade jag åter




Fri vers av Mr Lindemann VIP
Läst 712 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-09-21 09:04

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
mjukt ömt
vem skulle vilja vakna...
bättre drömma vidare
i denna dröm
2009-05-17

  KristinaE
.. hann inte ända ordet som är fel, det hela sändes innan " verkligen skall vara verklighetens upplevelser"!
2008-09-22

  KristinaE
Strålande titel med ljuvt innehåll som beträder verkligens upplevelser!
2008-09-22

  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt vackert!
2008-09-21

  glasblåsarblå
(förlåt för tillfälligt tjejigt utbrott)
men gud vad romantiskt!
åh ge mig rosa moln och söta drömmar! vita fluffiga kuddar och en varm kind mot min.

fantastiskt starkt avslut.
2008-09-21

  Havsbris
Romeo och Julia?
Hmmm det finns och ska
alltid finnas, när kärleken
är större än Universum!!!

Otroligt fin och ödmjukt!!
Bravo!! det berör mig
djupt...
2008-09-21

  Bjarne Nordbö
I sanning smäktande rader.
2008-09-21

  Mangal VIP
Mycket kärleksfullt. Skönt vackert.
2008-09-21

  Anders P VIP
tänker lite på Birger Sjöbergs olyckliga kärlek till Frida
2008-09-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sömngångare
skulle kalla på
en solfångare!
*************
Vemodigt men
så vackert skrivet!
****************
2008-09-21

  Janis Karlsson
Vackert. Får en lite bitterljuv känsla av sista raden.
2008-09-21

  nina DeBono
Anledning att vakna är svår att finna det tillståndet... // nina
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP