Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÅ MED MIG


Ta min hand
låt oss jaga solen

Vandra med mig
låt oss gå mot stjärnorna

Håll i mig
låt oss falla huvudstupa

genom luften
genom molnen
genom himlarna
genom haven
över bergstopparna
över stupen
över vattenfallen
över vulkanerna

Var ett med mig
låt oss korsa alla gränser

Älska med mig
låt oss gå upp i lågor

Smält samman med mig
låt oss glömma alla regler

Träng ända in i min själ
låt oss våldgästa universum
och explodera i vintergatans
strjärnbeströdda sköte




Fri vers av SeXara
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-21 09:24



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Fantstisk är du, som skriver så vackert, eldfängt och fängslande. Jag njuter av texten!
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara