Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEDAN DITT HJÄRTA ÄNNU SLÅR



Medan du ännu andas
min älskade

medan du ännu slår
upp dina mörka ögon
min älskade

medan dina läppar ännu ler
min älskade

medan dina öron ännu
lyssnar till musiken
min älskade

medan dina ögon ännu
klär av poesin
min älskade

medan ditt hjärta ännu slår
ikapp med livet
min älskade

medan du ännu gråter
salta tårar
min älskade

medan du ännu älskar
så hett att livet brinner
min älskade

vill jag att du ska
se
veta
känna
höra

att jag älskar dig
tills jag sluter mina ögon
för sista gången
tills jag slutar veta
tills jag slutar känna
tills jag slutar höra

för evigt




Fri vers av SeXara
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-21 09:34



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
En sådan varm och kärleksfull dikt. Du gjorde den!
2008-09-21

    Nattviol
det Är för evigt...

en sådan kärlek kan
aldrig dö.. bara ändra
sin ´fysiska form´
mellan människornas
alla liv som vi vandrar
Tillsammans

(det finns inget slut)
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara