Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BERÖRD


Jag kände mig orörd
innan du vidrörde mig
innan du berörde mig
då jag förförde dig
och förgörde den del
av ditt liv du inte trodde
kunde bli förstörd

Jag gav mitt hjärta
till elden och lät
det brinna
Jag gav min kropp
till flammorna och lät
dem äta den
Jag gav min själ
till okända vindar och lät
dem bära den

Nu står jag här
vidrörd och berörd
förförd och förgörd
Nu står jag här
med blödande hjärta
och varenda del av mig
värker och gråter
hamrar och plågas

Nu står jag här
med konsekvenserna
och gråter av tacksamhet
över att få brinna till aska
över att få älska på riktigt
över att få vara ett med kärleken
över att få känna
den oförställda glädjen
och den värkande
genomträngande smärtan

Nu står jag här
och jag fick känna dig
vara nära dig
runt dig
i dig

och livet blir aldrig någonsin
som det varit förr





Fri vers av SeXara
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-21 09:55



Bookmark and Share


    Nattviol
"Jag kände mig orörd
innan du vidrörde mig
innan du berörde mig"

när jag läser dina ord
ryser hela min kropp!
du förmedlar Känslan
på ett av de sannaste
sätt jag nog aldrig
läst tidigare...!!!!
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara