Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påminnelser om min mans sjukdomstid - om 10 dagar är det årsdagen.
Hans sjukdom kommer en dag att vara utplånad, tack vare forskningen.



Hyllning till alla nördar

 

vem

kan sitta vid ett mikroskop

och stirra på en blodfläck

timme ut och timme in

 

vem

kan studera mikroorganismers

inbördes relationer

år som blir ett liv

 

vem

för framtidens teknik

framåt i mänsklighetens historia

 

vem

kan bli en av dessa

stora forskare

 

vilka

har fått nobelpris

som har avgjort så mycket

 

för

oss människor

somliga kallar dem nördar

 

se

till att vi inte

lider brist på dem

 

men

hjälp dem att bli mer sociala

för det behöver både de och vi

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-21 11:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Gunilla här.
Applåd.
2008-09-21

  Gunilla VIP
Vi behöver alla
varandra!
Det finns plats
för var och en.
Vi förstår det
inte alltid, men
vad skulle världen
varit i dag utan
alla dessa hängivna
'nördar'?
2008-09-21

  Regular
Härlig text och visst är det så...de behövs så mycket...också en finurlig avslutning :-D
2008-09-21

  Hildegun Relefors
Beundran! Medhåll! Kram.
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP