Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN FÖRSTA GÅNGEN

Hon minns de första heta raderna
för snart ett halvår sedan
hur de satt i varsin ände av stan
framför varsin dataskärm
och hur de drev fram begäret
med mjuka frågande ord
och med flirtande ikoner
hur hjärtat började hamra
och hur en oskyldig flirt
födde förväntan och längtan
hur de våldförde sig på
varandras medvetanden
och hur motståndet försvagades
med ordens skrivna makt
hur de slog bort alla hinder
för att möjliggöra en
förförelse som verkade
bortom allt förnuft men
som de visste redan hade inletts
och att ödet var ofrånkomligt

Hon minns nervositeten när
det ringde på dörren
för snart ett halvår sedan
hur deras ögon möttes och
hur leendet pirrade och skapade
spänningar i alla ledningar
genom hela kroppen
hur vinglaset darrade i handen
och hur pulsen steg när
deras läppar möttes efter
dagar av väntan och osäkerhet
hur spänningarna började
sprida sig ut i magtrakten
och neråt när attraktionen
inte kunde hålla dem åtskilda
och hur de tappade fokus när
de började kyssa varandra
hur hon blev berörd och
utforskad och avklädd
hur åtrån dunkade i kroppen
och hur det började pulsera
runt det nedersta chakrat
när hon grenslade det hon
åtrått så länge och lät
sig smekas i famnen som
hade låst fast henne och
hur hon befriades från sina
kedjor och sin vanvettiga längtan
i ögonblicket hon förlöstes
i orgasmiska konvulsioner
med den vackraste kvinnan
i världen bakom sig som
andades ikapp med henne
rakt igenom hela hennes väsen




Fri vers av SeXara
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-21 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara