Patetisk - JA
Självömkande - JA
Sanna upplevelser - _JA" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Patetisk - JA
Självömkande - JA
Sanna upplevelser - _JA



Duger inte nu

 

jodå

det är mig det är fel på

visst

är det mitt fel att allt blir fel

när

vänskap divergerar

och

vänner blivit onåbara

 

när

frostigheter haglar

äter

mig och jag inte ens förmår att svara

visst

är det jag som får det jag förtjänar

 

om

jag inte längre duger måste det

vara

mitt eget fel

mitt

när min älskade levde dög jag

alltid

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-21 16:49



Bookmark and Share


    Scribble
Jådo, du duger, det är inget fel, kära Ulla!
Det är fel hos de andra istället! som inte ser att du
utstrålar värme, vänskap och omtanke. Vi behöver dig
och dina kloka tankar!. Jag håller med Bibbi!
Kram, /S
2008-09-21

  Bibbi VIP
Allt inom mig protesterar till max när Du säger att Du får det Du förtjänar eller att det skulle vara Ditt fel när vänner blir onåbara etc.
De som inte förlorat det käraste de ägt kan kanske inte förstå men inte är det ditt fel Ulla.Absolut inte.
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP