Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningslöshet

inget spelar längre någon roll
för mörkret har mig fångat
i sina lömskt vävda silkestrådar av mardrömmar

inget berör mig längre
för mitt hjärta är oberörbart
fruset likt en glaciär

ingen kärlek kan någonsin nå mig nu
för hon har redan brutit ner det sista hopp
av att jag kärlek är värd

jag kan inte öppna mina ögon
jag är förblindad av eländet
famlande i mörkret

väntar på min undergång




Fri vers av xEvviie
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-21 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xEvviie
xEvviie