Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon annan förstår

Det som är skrivet
ord, ord,ord
behöver inte förstås
för att vara verkliga.
Behöver inte beskriva
något reellt
för att ha betydelse.

Att någon inte förstår
betyder inte att någon
annan inte förstår.
Är det upplevt
eller uppdiktat
är utan betydelse.
Det ena behöver inte
utesluta det andra.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-22 00:39



Bookmark and Share


  Connie
Jag förstår precis vad du menar vännen <3
2014-07-05
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP