Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av kärlek kommen

Du kom av kärlek
och blev min vän.
Tacksam är jag
att ha dig
vid min sida.
Är du kvar i morgon
är jag glad.
Men är du borta
är jag ändå nöjd.
För stunden du var
var den bästa stunden
av alla.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-22 00:48



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
ett buddistiskt lugn över denna text - välskrivet, men väldigt distanserat.
2008-09-22

  Lyckohäxan Enediel
Mmmm...fint och stillsamt konstaterande!
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP