Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minne som utspelades lite nu och då i mitt barndomshem när mitt minspel i ögonen och omedvetna leenden avslöjade den inre världen.


Lätta steg



-sitter du och fantiserar igen nu?

min mor log alltid när hon utbrast detta

hon förstod att det var en gåva

positivt dagdrömmeri

en värld utan begränsningar där hoppet härskar




likt en varmluftballong lyfter en resenär med en liten låga

en tanke sänd till fantasiernas rike

hur många gånger har inte detta fått mej att sväva

likt ett kärleksförhållande till livet








Övriga genrer av Water VIP
Läst 614 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-09-22 14:02



Bookmark and Share


  Marreb
Härligt! Kan se den där lilla ungen som sitter där och filosoferar... man rycks med och blir glad.
2009-12-16

  Desire'e
där är en sådan värme i denna texten
2009-11-22

  sulimaa
När man blir bemött så som din mamma bemötte dig, med ett leende så växer man! Fantasins rike kan rädda ens själ ibland!
2009-06-01

  Desire'e
denna får mig att le..ger en sockerdricks känsla i maggropen
2009-03-18

  Susy Q
*ler* fint!
2008-09-25

  noname_realmind
Åh vad jag känner igen dagdrömmeriets härliga stunder... :))

Mycket vackert skrivet. Tycker om... slutraderna kan man sväva runt i som en liten poesiballong... ;)

"hur många gånger har inte detta fått mej att sväva
likt ett kärleksförhållande till livet"...
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP