Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är bara luft.

Vissa dagar blir inte riktigt som man hade tänkt sig.

Men samtidigt som jag hade en sån dag, så har jag lärt mig något viktigt,
en läxa.

Du är ingen att bry sig om,
du är inte värd besväret.

Du är bara en färglös fläck på mitt vita lakan.

Du är ingen alls, inte längre.




Fri vers av guldvinge
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-22 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

guldvinge
guldvinge