Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sök *

Evigheten framtaget ur oändligheten
och där i dess djupaste vrå,
ryms en stjärnhimmel.
Där i det tysta
finns all världens röster,
men ingen hör som inte tror.

All vetenskap samlad
kan inte lösa
den stora meningen.
Men i djupet av oändligheten
där finns svaret.
Sjunk ner och sök
det som då kommer till dig
däri finns svaret.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-22 21:50



Bookmark and Share


  anits VIP
vackert och mycket
fint skrivit, en text
så lätt att ta till sig
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP