Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen dö *

Kan själen dö
eller kommer den
att för evigt vandra,
från liv till liv.
Kan evigheten ta slut
och vi faller ut
i det totalt okända.
Eller finns det något annat
där borta
i det totala intet.
Ska mitt liv fortsätta
i det oändliga
i något totalt annat.
Finns det en annan skapelse
i en annan tid.
Frågetecken
efter frågetecken.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-22 22:00



Bookmark and Share


  Yeppis
Den var djup,en bra fråga
2014-03-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ingen det vet
vi får väl leva
med detta, tills
någon från andra
sidan kan berätta!
2008-09-22

  anits VIP
Tankar om många av oss har
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP