Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnmärkt *

Timmarnas flykt
genom nattens mysterium,
en dag i livet tar slut
i ljuset från skymningen.
Så var då nattens mörker
med alla sina möten.
Natten skrider fram
som en del av livet.

Ljus och mörker
som avlöser varandra
i en oändlig rad
av skeden.
En dag i sänder
och Gud ser
till var och en.

Så är våra liv
i en del av universum.
Men någon annanstans
har det ingen betydelse.
Ingen annan vet
att vi finns just här.
Kanske möts vi någonstans
och möter vi då
oss själva?




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-22 22:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Många tankar om det vi inte vet
men många är vi som tänker och
undrar
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP