Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borttappad vän

 

jag har tappat min vän

och vet inte var jag ska leta

en vän på väg bort

nog var vi väl av samma sort

 

vännen försvann sådär

som dimmor kommer och går

och jag vet inte var jag ska

söka efter vännens spår

 

och inte vet jag

om det kan vara så

att vännen önskar att vara själv 

och vill att hon ej går att nå

 

jag får bära mig själv

till en plats där jag finner ro

låta minnen passera och

bygga ett vänskapsbo

 

så går det dagar och solvarv igen

som det alltid har gjort förut

kanske återkommer min vän

eller också är vänskapen slut




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-22 23:15



Bookmark and Share


  genni VIP
Sorglig men vackert skriven och trots allt så känner jag din styrka genom dessa rader
2008-09-23

  Bibbi VIP
Det gör sååå ont Ulla...
"jag får bära mig själv
till en plats där jag finner ro"
och jag blir arg på dem som försatt Dig i denna position.
Hur kunde det?
2008-09-22

    Melona
blir rörd av dina sorgesamma ord ulla

att förlora vänner är en bittre och hård insikt som känns
på riktigt...

skickar en kram
och så
2008-09-22

  * Ammi *
jag har oxå en vän som försvann, men jag letar inte, för riktiga vänner försvinner inte bara in i dimman .. inte utan orsak i alla fall så jag tycker nog att du ska sluta leta. Men i livet kommer de ju o går till som tätt ... och en man tror är en vän, visar sig kanske inte alls vara det .. ja vilket utlägg va?
om en vän, från en vän .. kram
2008-09-22

  friheten
Väldig bra och stark skriven, aldrig lätt när det blir så
2008-09-22

  Yvonne
Vacker dikt. Vänner kommer, vänner försvinner. Ibland korsas våra stigar för ett tag. Ändå tror jag att varje möte, varje vän har tillfört något i våra liv. Varje vänskap, kort eller lång, är av betydelse för ens utveckling. Applåd.
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP