Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötthet


suddiga tankar
ögon som inte riktigt ser
fingrar som har slutat att vänta på en rörelse
kroppen som bara vill ligga ner
och ett jag önskar att jag orkade ta mig ut
för att känna gräset kittla mina tår




Övriga genrer av Agnieszka
Läst 483 gånger
Publicerad 2005-07-30 13:19



Bookmark and Share


    crying_pawn
välbekant känsla. Och modlösheten i en ond cirkel. Gräset under tårna är antagligen det som behövs för att jaga bort tröttheten. Åtminstone brukar det vara så för mig.
2005-08-21

  stannar kvar
Stackars *kramar* Inte lätt när den totala tröttheten sänker sig över en.
2005-08-01

  Baldy
jo, så känner ja faktiskt just nu.. :o)
2005-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Agnieszka