Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2010-01-05


Hammarslag

Ammoniak bleker inte skuggor
inte ens med dubbel rekommenderad dos
med åren har jag bara fått lära mig att
använda hammare och jag är bättre
på att sminka linjer rakare
inga andra mirakel utlovas
nej
fast jag måste fylla kalendern
med något meningsfullt
som kanske imorgon 29e december
- tvätta fönster och eller lycka
för att du kysser mitt lår
och jag har glömt bort allt annat
som plåster på såren

men jag kommer inte att tvätta fönster
jag är alldeles för rädd när jag tittar ner
mot marken asfalt is grus glasskärvor
där krig har utkämpats
mot kort grönt hår och silikonbröst




Fri vers av Agnieszka
Läst 519 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-02 12:49



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Jag gillar det här. Ett tempo som rusar fram, en här är jagtext som sitter som smäck. Snyggt.
2010-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Agnieszka