Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stängd tillsvidare

 

utnyttjad

trampad

tillintetgjord

förminskad

lämnad

 

........................och

 

tillsvidare stängd pga

reparation och återuppbyggnad




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-23 01:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Står med Dig älskade Ulla.
2008-09-23

  Hildegun Relefors
Mångas önskan om en tids retreat!
2008-09-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så kan det vara
för att livet klara
måste man hämta
andan igen så bara!
2008-09-23

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Tänker på Dig...
kb
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP