Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd mellan människor

 

så snabbt ett avstånd

skapas och så lång tid det

tar att närma sig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-24 15:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så oändligt sant.
Bokmärke.
2008-09-26

  LassO
de finns en massa lättstätta människor, därute s a s... med ömma tår och vassa hälar ofta...
2008-09-24

  Teo Z
Gillar denna.

Tack!
2008-09-24

  madigan
Mycket Sant!
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP