Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språkverktyg

En dag på jobbet med Googles språkverktyg - vilken lyssnande ide så jag kan tala via skrivet ord på arabiska, engelska, somaliska, kurdiska, spanska, italienska, tyska bara att välja bland över femtio språk - vilken strålande ide, där tekniken är helt otrolig - snabbt går det - hade jag haft ett keyboard med arabiska tecken kunde vi fört en dialog - nu blev det väl mest en monolog - gott nog - ett av mina besök fick tårar i ögonen över att förstå av jag menade - tänk va, vilket förträffligt språkverktyg - helt otroligt att genom detta kunna skapa glädje i dialog och delande över okända språkgränser - språk jag aldrig trott mig kunna kommunicera på - någonsin - glades så över mitt besök som nästan grät - vi kunde ju tala med varandra!!

Vilken suverän uppfinning - vet att den inte fungerar i alla språk men glad över där den fungerar!




Övriga genrer av KristinaE
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-23 22:37



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Högeligen Intresseväckande , vet du vilka sökord man använder ?
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE