Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att texten är påhittad hoppas jag verkligen att envar läsare förstår, det är inte ens fantomskrift, automatskrift eller ens ett gesällprov


Närmast på grund av en olycka i bekantskapskretsen...







...har jag beslutat
mig för att
uppfinna en byrå

att ställa i
badrummet mitt emot
toastolen, den skall

förstås vara försedd
med krockkudde som
utlöses medelst fotocell




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-24 00:02



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Jetmotorer passar inte i lägenhet. Skaffa utedass och håll dörren öppen.
2008-09-24

  K*
liiiiiite väl lång för att vara haiku ;) men vad vet jag. humörlös jävel som jag är. skulle vilja ha sådan där byrå. säg till om du uppfinner en :D
2008-09-24

  lodjuret/seglare VIP
kanske du har rätt här, den påminner ju helt klart mer om en haiku...
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP