Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du.. <3

när jag hör dina andetag, känns jag allt så rätt,
när jag känner dina hjärtslag känns allt så lätt,
när jag känner din kropp blir jag alldeles varm,

när du är vid min sida blir jag så glad
för jag vet att det alltid ska vá du och jag








Fri vers av kebabmnster
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-24 21:25



Bookmark and Share


  friheten
Vacker lycka!
2008-09-25

  Maria T
Så vacker poesi du skriver
2008-09-25

    ooliwerr
Mycket fin text..
Får jag veta till vem?:)
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

kebabmnster