Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förvandlingen från sol och värme till regn och rusk..


hösten.

löven faller från träden, färger sprids omkring mig

rött, grönt, gult, orange

hösten har många färger

vinden för med sig löven till marken

jag ser barn som hoppar och leker,

löven flyger omkring dom

för nu är hösten kommen




Fri vers av kebabmnster
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-25 17:17



Bookmark and Share


  Maria T
Vackert.
Jag tycker mycket om höstens Ljus.
Låt ditt hjärta fyllas med höstens glöd
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

kebabmnster