Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flickan

Jag ser tårarna falla ner för hennes kinder
hennes ögon är fyllda av sorg
hon står på bron och tänker "ska jag hoppa"
kinderna blir våtare och våtare

jag sänder henne en ängel,
ger kärlek och lycka

för jag vet,
jag vet att innom henne finns det fortfarande hopp och tro

det gäller bara att få fram det




Fri vers av kebabmnster
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-25 16:35



Bookmark and Share


  Maria T
Du har så rätt, det gäller bara att få framdet.
Må Ljus och Värme vara med dig.
2008-09-25

    ooliwerr
starkt skriver med ett stort hjärta.
2008-09-25

  friheten
stark och hoppfullt skriven, trots sorgen
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

kebabmnster