Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord och meningar

Mitt möte med en mening
inte meningen med livet
utan en mening med ord.
Ord staplade på varandra
en efter en
som skapar en mening.
Ord efter ord
som tillsammans bildar
en hiskelig historia.
Eller en rad dikter
som ingen förstår.
Dem står där på pappret
ord och meningar
helt utan sammanhang.
Olika priser
och kulturbidrag
till utvalda kulturpersonligheter.
Allt för en massa med ord
som bildar meningar,
oförståliga för vanliga dödliga.
Men alla ska läsa detta
bara för att vara med i kulturelitens
masspsykos.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-24 22:22



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
Vad mycket du skriver om ord...
2008-10-07

  anits VIP
Det är sådant jag inte
kan förstå, dom borde
lärt sig att formulera
sig så alla kan förstå
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP