Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som jag vill att det ska sluta


Handleden blottas
Rakbladet arbetar snabbt
Huden ger vika

Blodet forcerar
Pulserande effekter
Snart är allt över




Bunden vers (Haiku) av Häst
Läst 466 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-25 01:09



Bookmark and Share


  LassO
ja ingen trevlig beskrivning av nåt, vidrigt...
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Häst
Häst