Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att knulla Fredrik Reinfeldt


En kväll drog jag hem en moderat,
hans kuk växte som full av bikarbonat.

Han vrålade att detta är ju underbart,
jag både får orgasm och blir statsminister snart!

Jag förklarade att han kunde spruta på mina bröst,
men att han aldrig någonsin skulle få min röst.




Fri vers av Häst
Läst 1010 gånger och applåderad av 46 personer
Publicerad 2008-09-25 02:00



Bookmark and Share


  "Dempa"
Klockrent!
2009-02-09

  Mats Henricson
HÄFTIG !!
2008-10-21

  Vildaste
Tufft!!!/vilda
2008-10-16

  Per Teofilusson
även moderaten är någon slags könsvarelse
2008-09-29

  Nina Ahlzén
snyggt, kallt och vitalt om dessa två antagonister, och aldrig skola de mötas;)
2008-09-29

  Vind
Saknas bara fåglar så hade det kunnats travesteras på en albumtitel med Köttgrottorna. Toppolitiker är kåta, men på vad mer än makt? Passande "metaforval".
2008-09-26

  Daniel_78 VIP
ja!
2008-09-26

  Larz Gustafsson VIP
Jag avundas gamle Friedrich.
2008-09-26

    Melona
asgarvar

tack för dina rader
som får mig att storkna av skratt

tack!
2008-09-25

    deb8
Den här var ju helt underbar! Hahaha...får dock kväljningar av tanken hehe
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Häst
Häst