Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

el Moisha

 

 

 

 

varje

ny blommande morgon

vaknar med månkyssta ögon

leende mjuka läppar

fötterna lätta

dansfötter

med hjärtat fyllt av dig

 

el Moisha 

slöjdansen

förtrollande virvlar

krumsprång med rasslande bälte

fotbjällror 

armar som vingar

fjärilsarmar

stolt hållning

leende mun

flöjten slingrar

 

för jag vet vem som bor i mig

vem som vaggas av mitt hjärtas slag

dag efter dag

och jag vet

var jag hör hemma

i vems hjärta

jag har ett eget rum

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 627 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-09-25 11:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, så vackert! Elegant, följsamt och innerligt..
2008-10-08

  Ex¤animo
Du berör mig. Kram!
2008-10-04

  Manal
jag vaggas med dessa lätta ord
2008-10-02

  Don Jorgé
Du skriver på ett eget sett, vackert och väldigt följsamt. Sensuella och bra texter.
2008-09-29

  isabel louise
Underbart vackert!!
2008-09-27

  Havsbris
"The dance is a poem
of which each movement
is a word."- Mata Hari

Du förtrollar alltid med dina
ord, som men din dans ;o)
älskar så mycket slutet
verser, där sitter kärnan,
där kan man se vad ditt
hjärta och själen är gjort
av... ;o) suveräan vännen!!

kärleken är det viktigaste
i allas liv, det som gör en
att drömma och även se
verkligheten!!!

Läsvärd så klart, gratulerar
för placering, du är värd
vara där varje dag ;o)

kram!!
2008-09-27

  Havsbris
"The dance is a poem
of which each movement
is a word."- Mata Hari

Du förtrollar alltid med dina
ord, som men din dans ;o)
älskar så mycket slutet
verser, där sitter kärnan,
där kan man se vad ditt
hjärta och själen är gjort
av... ;o) suveräan vännen!!

kärleken är det viktigaste
i allas liv, det som gör en
att drömma och även se
verkligheten!!!

Läsvärd så klart, gratulerar
för placering, du är värd
vara där varje dag ;o)

kram!!
2008-09-27

  Don Jorgé
Fantastiskt fint och varierande bildspråk. Bra.
2008-09-26

  lyckeli
Kan läsa många gånger...rader som smakar bra....
2008-09-25

    ej medlem längre
Wowwwwwwwwwwwwwwwwwww, underbart, underbart, jag blir stum av din begåvning, bokmärker o applåderar stortttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP