Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur man kan längta efter en känsla


Smaken av den härligaste efterätten.

Jag känner smaken på tungan,
av den härligaste efterätten.
Smaken av solmogna hallon,
rullar runt i min gom.

Jag kan känna doften i min näsa,
en försommarmorgon.
När solen nyss gott upp och håret är vått,
doften av dig på min hud.

Som solmogna jordgubbar med grädde,
kan drömmen vara i mitt minne.
Att få äga dig en liten stund,
som en hägring i mitt sinne.

Jag kan känna känslan under mina fötter,
när jag vandrar i det daggvåta gräset.
Naken ute på ängen,
efter vår älskogs lek.

Smaken av den härligaste efterätten,
finns i min tunga.
Jag känner känslan i min hud,
efter dina smekningar.

Som en viskning i vinden,
mina läppar minns dig.
Du hägring i mitt sinne.




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-25 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria