Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konfliktfrustration




Kollision

Jag är så jävla förbannad för att du inte förstår!
Att du inte kan känna ibland hur jag mår!


Ska det vara lögn och förbannad dikt
att reda ut en härjad konflikt?


Jag är så jävla förbannad för att jag inte förstår
Att jag inte kan känna exakt hur du mår!




Fri vers av Edrik
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-07-31 16:43



Bookmark and Share


  Håkan Eklund
makaber idé att blanda frustrerad ilska med rim. Det greppet känns nytt och gör denna dikt bra och annorlunda.
bra upplagd, med först argheten mot motparten, sist arghet mot sig själv.
lite för kort i mitt tycke
2005-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik