Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tänder ett ljus för oss, dig och mig


JAG TÄNDER ETT LJUS

Jag tänder ett ljus, för dagen som gått

Jag tänder ett ljus,för dagen som kommer

Jag tänder ett ljus, för dig min älskade vän,
och sänder mina tankar till dig

Jag tänder ett ljus, för mig själv, och låter
tankarna komma och gå

Jag tänder ett ljus, för oss, för dig och mig,
med hopp om att vi en dag får vara tillsammans

anits 26 september 2008









Fri vers av anits VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-26 22:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En finstämd hösthyllning.
2008-09-27

  Fånga dagen
Vad fint skrivet jag älskar levande ljus
Ett tänt ljus kan ge ro i själen

Kram Anna-Karin
2008-09-26

    Ken Cassel
Får vara tillsammans menar du väl
Inte för
Jag ska inte vara småaktig

Kramar till dig min älskade vän

Puss
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP