Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordbävning


Likt två
kontinentalplattor
under tonvis av vatten
nöter vi mot varann

Kanter
som skaver
och orsakar
ofattbar katastrof
på ytan




Fri vers av Trust
Läst 425 gånger
Publicerad 2005-07-31 18:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra! Intressanta ord du använt
2005-07-31

    Pernilla Lindholm
Åh, jag finner nästan inte ord. Det här är så bra att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen...
2005-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Trust