Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du 2

Du besöker mig
utan att fråga

Kommer om natten
i mina drömmar

Kliver på som om
det vore naturligt

Ser dig omkring
slår dig ner

Sitter här och pekar
hur allt ska vara

Och jag lyder aldrig
jag bara käftar emot

Vem är du?




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 314 gånger
Publicerad 2008-09-27 00:14



Bookmark and Share


  LassO
skön dikt, om man nu vågar skriva så... ja utan att bli misstänkt ;=)
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt