Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Törstig

Hon är en flicka av kaliber
Jag är en kille utan krut
Hon är vaken och sprudlar av idéer
Jag har bara en stor trut
Så givetvis tog det slut

Hon är en flicka med visioner
Jag irrar omkring utan mål
Hon drivs av livslust och ambitioner
Jag drivs av alkohol
Så givetvis tog det slut
För vem vill ha en suput
Som bara snackar goja
Och inte ens vet vad han vill
Som vaknar upp med hammarslag och noja
Och tar ett järn för att vakna till
Så givetvis tog det slut
För vem vill ha en suput

Törstig, jag är så törstig
Jag är guld värd för varje krog
Törstig, jag är så törstig
Och jag får aldrig nog
Så givetvis tog det slut
För vem vill ha en suput

På skarpen sa hon, det här är sista chansen
Men jag, jag hade en vinare på lut
Och fast jag knappt kunde hålla balansen
Klarade jag av att sparka bakut
Så givetvis tog det slut

Törstig, jag är så törstig
Jag är guld värd för varje krog
Törstig, jag är så törstig
Och jag får aldrig nog
Så givetvis tog det slut
För vem vill ha en suput




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-05 11:56



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Trots allvaret i denna text får den mig att le helt fånigt. Jag tycker den här texten är väldigt bra. Du är duktig att hitta rim och ändå få till små berättelser!!
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP