Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT FÄNGELSE


Du är
mitt fängelse
begäret
till din kropp
mina bojor
tvångstankarna
om oss
mina kedjor

Kan Kärleken
frigöra mig
förlösa dig
låsa upp låsen
som håller
oss fångna

Kan Kärleken
ge mig vingar
och dig friheten
som våra själar
vill dö för
som våra hjärtan
gråter efter
som våra kroppar
vill bäras av





Fri vers av SeXara
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-27 11:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det borde den kunna, om den verkligen är kärlek och även om den - p g a vår ofullkomlighet - alltid är besudlad av ett visst mått av själviskhet.
2008-09-27

  Hildegun Relefors
Utomordentligt--tanke-känsla-ordval-fängslad!
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara