Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svensk och engelsk (;


ska försöka.

Jag vill, jag ska försöka se,
se den personen jag blivit
och inte se tillbaka till den jag var.

[i will try, try to
see the person I
became not turn
around and see
the person i was. ]




Bunden vers (Haiku) av pluuus
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-27 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pluuus
pluuus