Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(;


kan vara nära.


Slutet kan vara nära,
så gör det bästa av situationen.



The end can be close,seriosly
In that case do the best of the situation.




Bunden vers (Haiku) av pluuus
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-27 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pluuus
pluuus