Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
of me (;


sluta aldrig.

Sluta aldrig försöka, sluta aldrig
inse att den personen du blivit,
är den personen du ska vara.
Om du inte är nöjd gör det bästa av situationen. Var stolt !




Bunden vers (Haiku) av pluuus
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-27 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pluuus
pluuus