Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Jag vände mig om

 

vände mig om
efter vägen

med dröjande steg såg jag

ett passerat livs
revy flämta till

somligt försökte jag värja mig från

och där fastnade
jag under tid

inget går i repris och gjort är gjort

idag vet jag att det hade
gjorts annorlunda

räcker det för att gå framåt

rullar ordet
om och om igen

även om jag förstår och har försonats

har jag ännu inte
förlåtit mig

tar till Kierkegaard och gläds åt att våga

se bakåt så att
stegen går framåt

och om det inte räcker så får det räcka

ändå




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-28 10:18



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vackert !
2008-09-30

  Bibbi VIP
Underbara ord Ulla.
Bokmärke.
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP