Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lite äldre dikt om att somna in gott på kvällen.


Somna tryggt

Dina andetag susar lätt
i mitt vänstra öra

stilla i nattens famntag
gungar tankarna sakta sin väg

näst intill dvala smyger sig
drömmarna tyst nära

tryggt i mörkret
får själen ro att låta sig
resa sin egen väg för en stund

och jag släpper långsamt taget
och glider långt bort

natten gör ridå
dagen är långt borta
du är så nära




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 537 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-09-28 10:39



Bookmark and Share


  Connie
Värmande och trygg text som får en att slappna av!
2020-08-02

  fågel grå
Vackert och
med värme.
2008-10-05

    sunnanvind
Grattis till en av mest läsvärda!
2008-09-28

  Yvonne Vigstrand
Mmmm...låter så tryggt o varmt...vilken skön känsla när man ska sova.
Vackert!
Kramar/Yvonne
2008-09-28

  Blåbäret
riktigt sköna ord om närhet och förvissning...att tryggt ge sig in i drömmarnas värld med den man älskar vid sin sida...applåd
2008-09-28

    sunnanvind
Ljuvligt om skön trygghet nära den man älskar...
2008-09-28

  Sladjana Zubcevic
"tryggt i mörkret
får själen ro att låta sig
resa sin egen väg för en stund"
Så vackert skrivet!
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~