Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANCTUS SPIRITUS



Sanctus Spiritus

I have been walking
through pain and agony
through fire and
dark waters

I have been bleeding
I have been crying
I have been praying
I have been haunted
and driven from my path

Sanctus spiritus

I have been pierced
by a thusand arrows
and killed by sorrow
and grief

I have been abandoned
I have been lonely
I have been scared
I have been hunted
and driven into darkness

Sanctus Spiritus

Lead me to joy
Lead me to light
Lead me to redemption
Lead me to freedom

Open my eyes
and let me see
my path again

Whisper into my ears
and let me hear
the truth again

Shake my numb body
and let me feel
the fire again

Unchain my heart
and let me love
without fear again

Sanctus Spiritus

let me dwell in
your light
let me be held in
your arms
let me be carried
by your soul
let me be loved
with purity
in purity
with pure heart
and pure intentions




Fri vers av SeXara
Läst 559 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-28 17:30



Bookmark and Share


  Elfa
Oh...Beautiful!!!
Love it!!
Can I buy your book?
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara