Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla citron gula fjärill

ljus blåa himmel
säg mig varför allt ska skita sig hela tiden i mitt liv
lilla citron gula fjäril
varför ska jag bli så utsatt av alla dessa orättvisor
just lilla jag
måste få känna smärtan
i hjärtat
hela tiden
fast än det inte är mitt fel

jag vill bara leva
med mitt falska skal
och oroliga indre
jag har det bra så
fast än det är helt fel

så låt mig få bestämma själv vad som är bra
för dåliga överaskningar vill jag inte ha
lilla lilla citron gula fjäril




Fri vers av Nerine
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-28 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerine
Nerine