Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra bräckliga liv

Så bräckligt är livet
att det bara är en vindpust bort,
ett skratt och lite tårar.
Livet är en som en vara
vars hållbarhet är beroende
av sista bäst före datum.

Ditt liv kan vara en stilla promenad
en solig dag.
Men kan även vara
en stormig natt.
Inte bara en dans på rosor
utan även en snabb färd till akuten.

Livet är en lång sjukskrivning
och ett slut på långvården.
Men livet är en gåva
att förvalta efter bästa förmåga.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-29 00:15



Bookmark and Share


  anits VIP
En vacker sann dikt
tycker om dom två
sista raderna, för
livet är en gåva
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP