Foto Ulla T

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T




En klar morgon

 

gränslös
sällhet

nå bergstoppen
i klart väder

åsynen av fyrön
darrnings rysande

finner en klipphylla
blickpunkt fyren

kaffet smakar inte
trots sol och lä

havet därute
drar i mig

kikaren visar vågor
utskärgårds vita gäss

bilden fastnar
när jag går

solen strilar
höstfärgsbjörkar

vemodshjärtat

fullt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-29 23:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Å. så levande Du beskriver.
Applåd!
2008-09-30

  Gunilla VIP
En förklarad
höstdag
med
skarpa
kontraster
Vackert!
2008-09-29

  Regular
Fin dikt och härlig bild (både som målas upp av text såväl som den på fotot)
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP