Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUR KOM DET SIG



Hur kom det sig
att världen fylldes
av vatten
när jag somnade
intill dig i den
stjärnklara natten

Hur kom det sig
att himlen öppnade sig
när jag vaknade
och såg på dig

Hur kom det sig
att livet plötsligt brann
när dina händer på
min kropp jag förnam

Hur kom det sig
att solen gick upp
i din beslöjade blick
när det bara var korta
stunder vi fick

Hur kom det sig
att livet bara vände
och vi inte kunde råda
över allt som hände

Hur kom det sig att
vi förlorade oss i lågorna
och inte kunde besvara
de svåra frågorna

Hur kom det sig
att du började gråta
inför mig
när det inte fanns något
att förlåta
och mitt hjärta sa
att jag älskar dig




Fri vers av SeXara
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-30 18:47



Bookmark and Share


  friheten
Så bra skriven!
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara