Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT DU LYCKADES

Ja tänk...

att du lyckades
göra Sex
till en drog

att jag het om natten
hemsöktes av din
nakna kropp
det enda jag såg

Ja tänk...

att du lyckades
beröra mina sinnen
så pass att du började
våldgästa alla
mina minnen

Ja tänk...

att du lyckades
rubba min existens
och att du började
tvivla på din
påstådda preferens

Ja tänk...

att jag lyckades
invadera dina sinnen
på pass att jag började
logga in i dina minnen

Ja tänk...

att du lyckades
förvrida huvuvdet
på mig
så pulsen började
skena i närheten
av dig

Ja tänk...

att du lyckades
ta andan ur mig
och få mig att knäböja
inför elden i dig
att du lyckades
få mig ur balans
och att tappa allt
vett och sans

Ja tänk...

att du lyckades
fånga mig med dina ögon
dessa vackra speglar
på vars drömska yta
jag stillsamt seglar

Ja tänk...

att du lyckades
riva ut mitt hjärta
med ditt farväl
och att jag ville dö
i min svåra smärta
när jag såg rakt
in i din sorgsna själ










Fri vers av SeXara
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-30 19:48



Bookmark and Share


  Nova-Liv
jag tycker du skriver - beskriver helt underbart. vackert och så ärligt, innerligt.
2008-10-07

    ej medlem längre
Oj, vad starkt skrivet om kärlekens makt!
2008-10-01

    deb8
Tycker om denna, hur du upprepar "ja tänk..." som liksom förstärker budskapet.

"att du lyckades
rubba min existens
och att du började
tvivla på din
påstådda preferens"

känner speciellt för dessa rader:)
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara