Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen som försvann

Onsdagen den 30 september 2008
dagen som aldrig kommer tillbaka,
i alla fall inte i vår tid.
Tänk om den dagen kommer
i en annan skepnad,
i en annan tid.

Onsdagen den 30 september 2008
var dagen då allt var annorlunda
än förra gången.
Inga olyckor hände den dagen
och ingen bankkris.
Ingen oro för oljepriset
eller hungern i världen.

Onsdagen den 30 september 2008
var då alla var lyckliga.
Ingen avundsjuka
bara rättvis fördelning.
Alla människor lika värde
och rätt till sitt liv.
Tänk om det kunde vara så
att livet gick att leva om.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-30 23:15



Bookmark and Share


  Stensamlaren
de bästa dagarna är ju dem som bara skrattas förbi utan gråt och ganska snabbt försvinner iväg...men för mig är det ändå de som tillsammans blir den bra klumpen. fint filosoferat!
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP